search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.08.2026 23:59
MENU CLOSE

Ποδοσφαιριστής πυροβόλησε φίλαθλο

28.02.2012 10:59
Ποδοσφαιριστής πυροβόλησε φίλαθλο - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Aπίστευτο και όμως ελληνικό! Ποδοσφαιριστής πυροβόλησε φίλαθλο αμέσως μετά τη λήξη του Κυριακάτικου αγώνα Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας Πέλλας, μεταξύ του Ηρακλή Άσπρου και του Α.Σ. Άγρα, στο Άσπρο Πέλλας.

Aπίστευτο και όμως ελληνικό! Ποδοσφαιριστής πυροβόλησε φίλαθλο αμέσως μετά τη λήξη του Κυριακάτικου αγώνα Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας Πέλλας, μεταξύ του Ηρακλή Άσπρου και του Α.Σ. Άγρα, στο Άσπρο Πέλλας.

Συγκεκριμένα, μετά την λήξη του αγώνα με σκορ 0-5 υπέρ του Άγρα, ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας, αφού προηγουμένως λογομάχησε με φίλαθλο της φιλοξενούμενης ομάδας, τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον του, τραυματίζοντάς τον στα πόδια. Ο τραυματίας φίλαθλος, μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Ν. Έδεσσας όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου (αναμένεται να χειρουργηθεί σήμερα), ενώ ο δράστης αναζητείται.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν στον αγώνα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο παίκτης των γηπεδούχων πήγε στο σπίτι του που βρίσκεται πολύ κοντά στο γήπεδο, και πήρε το όπλο το οποίο κατείχε νόμιμα ο αδελφός του, με το οποίο και πυροβόλησε τον άτυχο φίλαθλο.

 

Το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Την Κυριακή 26.02.2012 και περί ώρα 17:00΄, στο Δημοτικό Γήπεδο Άσπρου Πέλλας, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα Β’ Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Πέλλας μεταξύ των ομάδων Ηρακλής Άσπρου-Μακεδονικού Άγρα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, 31χρονος ημεδαπός αρχικά λογομάχησε με 46χρονο ημεδαπό και στη συνέχεια πυροβόλησε τον 46χρονο στα πόδια τέσσερις-πέντε φορές με πιστόλι προκαλώντας του τραύματα και στα δύο πόδια. Ο δράστης διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται να συλληφθεί εντός ορίων του αυτοφώρου.

»Ο 46χρονος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και παραμένει νοσηλευόμενος.

»Το προαναφερόμενο πιστόλι, το οποίο κατείχε νόμιμα ο αδελφός του δράστη, κατασχέθηκε. Σε βάρος του 31χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί αθλητισμού

»Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας Πέλλας.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.08.2026 23:56