search
ΔΕΥΤΕΡΑ 14.09.2026 10:01
MENU CLOSE

Εκποιούν ακίνητα Ελλήνων

29.02.2012 17:47
oldphotos133009847970.jpg

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Ακούμε ότι Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Γερμανοί, Αμερικάνοι, εκδίδουν χιλιάδες κατασχετήρια προκειμένου να εκποιήσουν ακίνητα Ελλήνων πολιτών.

Ακούμε ότι Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Γερμανοί, Αμερικάνοι, εκδίδουν χιλιάδες κατασχετήρια προκειμένου να εκποιήσουν ακίνητα Ελλήνων πολιτών. Με αυτόν τον τρόπο οι πιστωτές επιχειρούν να καλύψουν τις απαιτήσεις τους με εμπράγματες ασφάλειες και επομένως να μπορούν να πουλήσουν τις δανειακές αυτές συμβάσεις σε εταιρείες ειδικού σκοπού του εξωτερικού.

Να σημειωθεί ότι με τη συναινετική εγγραφή προσημείωσης ο δανειολήπτης χάνει όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από τον νόμο περί προστασίας του καταναλωτή καθώς και από τη νομοθετική διάταξη του 2007 που προβλέπει ότι για τις οφειλές της καταναλωτικής πίστης κάτω από 20.000 ευρώ παγώνει η οφειλή και δεν εκπλειστηριάζεται η πρώτη κατοικία.   Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.09.2026 10:01