search
ΔΕΥΤΕΡΑ 14.09.2026 01:43
MENU CLOSE

Κι άλλα μαχαίρια

27.03.2012 16:37
oldphotos133249386989.jpg

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Περικοπές σε μισθούς και απολύσεις απαιτεί το ΔΝΤ υπό την απειλή της «άτακτης» εξόδου από την ευρωζώνη.

Περικοπές σε μισθούς και απολύσεις απαιτεί το ΔΝΤ υπό την απειλή της «άτακτης» εξόδου από την ευρωζώνη.

Αναλυτικά από φέτος μέχρι το 2015 το 22% των δημοσίων υπαλλήλων θα φύγει ακόμα και με απολύσεις, ενώ θα μπει «μαχαίρι» σε μισθούς και στον δημόσιο αλλά και τον ιδιωτικό τομέα.

Σύμφωνα με το ΔΝΤ, αυτά τα μέτρα είναι αναγκαία προκειμένου να εξοικονομηθούν 14 δισ. ευρώ (περίπου 7% του ΑΕΠ), ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του 2013 και του 2014.  Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.09.2026 00:27