search
ΣΑΒΒΑΤΟ 12.09.2026 19:57
MENU CLOSE

Μεγαλοστομίες και υπερβολές…

09.04.2012 05:19
oldphotos133370039430.jpg

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα του παρακμιακού και υπό κατάρρευση πολιτικού συστήματός μας είναι η υπερβολή, η μεγαλοστομία και οι σκληρές αποφάσεις που δεν υλοποιούνται ποτέ.

Το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα του παρακμιακού και υπό κατάρρευση πολιτικού συστήματός μας είναι η υπερβολή, η μεγαλοστομία και οι σκληρές αποφάσεις που δεν υλοποιούνται ποτέ. Η απογοήτευση των πολιτών έχει φτάσει στο μη περαιτέρω ακούγοντας δεκαετίες τώρα κούφια λόγια και έτσι έχουν πετάξει και το… μικρό καλάθι που βαστούσαν κάποτε.

Γι’ αυτό και πέφτουν στο κενό οι μεγαλόστομες διακηρύξεις του υπουργού Εργασίας Γ. Κουτρουμάνη, ότι το Δημόσιο θα διεκδικήσει έντοκα 2,5 δισ. ευρώ που έχουν πάει για επιδόματα και συντάξεις σε πολίτες που δεν τα δικαιούνται και ότι θα αναζητηθούν ποινικές ευθύνες για εκείνους που έχουν παρανομήσει. Χωρίς να επιφυλαχτεί καθόλου αν μπορούν και κάτω από ποιες νομικές και δικαστικές διαδικασίες να εισπραχτούν αυτά τα ποσά, μίλησε ακόμα και για ποινικές διώξεις όσων παρανόμησαν, ενώ άφησε ανοιχτό το θέμα της δημοσιοποίησης των ονομάτων τους.

Η πικρή ώς τώρα πείρα δείχνει ότι τίποτε απ’ όλα αυτά δεν πρόκειται να γίνει και όλα αυτά είναι λόγια του αέρα. Αντί σεμνά και ρεαλιστικά να μας πει ότι επιχειρείται να μαζευτεί η απίστευτη διαφθορά και η ρεμούλα και το ξεχείλωμα της διοίκησης ώστε να μη φεύγουν τα δισ. από τα παράθυρα, μας τρελαίνει με απραγματοποίητες προσδοκίες. Είδαμε, κύριε Κουτρουμάνη, και στον τομέα των εσόδων απ’ όσους χρωστάνε εκατομμύρια στην εφορία τι επιδόσεις είχε το έρμο αυτό κράτος.  Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12.09.2026 19:56