search
ΠΕΜΠΤΗ 03.09.2026 00:42
MENU CLOSE

Ανυποχώρητη η Γερμανία στο ζήτημα του ευρωομολόγου

22.05.2012 13:48
Ανυποχώρητη η Γερμανία στο ζήτημα του ευρωομολόγου - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Αμετακίνητο από την επίσημη θέση ότι η έκδοση ευρωομολόγων δεν αποτελεί λύση για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους της ευρωζώνης παραμένει το Βερολίνο, παρά τις πιέσεις Ολάντ.

Αμετακίνητο από την επίσημη θέση ότι η έκδοση ευρωομολόγων δεν αποτελεί λύση για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους της ευρωζώνης παραμένει το Βερολίνο, παρά τις πιέσεις Ολάντ.

Μία μέρα πριν την άτυπη Σύνοδο Κορυφής των ευρωπαίων ηγετών, υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος δήλωσε σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Reuters πως τα ευρωομόλογα δεν αποτελούν ενδεδειγμένη λύση για την κρίση χρέους.

«Αποτελεί ισχυρή μας πεποίθηση, η οποία δεν πρόκειται να αλλάξει τον Ιούνιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αξιωματούχος, ενώ πρόσθεσε πως δεν βλέπει κανένα λόγο να συζητηθεί την Τετάρτη το ζήτημα της χαλάρωσης των δημοσιονομικών στόχων για τις υπερχρεωμένες χώρες του ευρωπαϊκού νότου, όπως η Ελλάδα και η Ισπανία, ούτε και νέοι τρόποι ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 03.09.2026 00:42