search
ΤΕΤΑΡΤΗ 02.09.2026 08:08
MENU CLOSE

Ραντεβού των υπουργών Οικονομικών Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας και Ισπανίας στο Παρίσι

26.06.2012 08:26
Ραντεβού των υπουργών Οικονομικών Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας και Ισπανίας στο Παρίσι - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Συνάντηση στο Παρίσι θα έχουν την Τετάρτη οι υπουργοί Οικονομικών της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, εν όψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνάντηση στο Παρίσι θα έχουν την Τετάρτη οι υπουργοί Οικονομικών της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, εν όψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί, «θέλουμε να συνεργασθούμε με τη Γερμανία», ερωτηθείς σχετικά με την πίεση που δέχονται ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία για την αντιμετώπιση της κλιμακούμενης κρίσης χρέους της Ευρωζώνης. Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Info, ανέφερε ότι την Τετάρτη θα υπάρξει μία πολύ σημαντική συνάντηση ανάμεσα στον Φρανσουά Ολάντ και την Άνγκελα Μέρκελ, ενώ απόψε ο ίδιος θα δεχθεί τον κ. Σόιμπλε από τη Γερμανία, τον κ. Μόντι από την Ιταλία, τον κ. ντε Γκίντος ή τον κ. Γκρίλι από την Ισπανία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 02.09.2026 08:08