ΠΕΜΠΤΗ 13.11.2025 18:09
MENU CLOSE

Τα διεθνή μέσα για την ψήφιση των μέτρων

08.11.2012 08:24

Εκτενή ρεπορτάζ για την ψήφιση των μέτρων στην Ελλάδα και τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Σύνταγμα έκαναν τα ξένα μέσα ενημέρωσης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το CNN, έχοντας τίτλο: «Το ελληνικό Κοινοβούλιο ψηφίζει τα μέτρα λιτότητας», τονίζοντας ότι είναι η πέμπτη χρονιά ύφεσης στη χώρα.

 
Η Wall Street Journal τιτλοφορείται «Οι Έλληνες βουλευτές ψηφίζουν τα μέτρα λιτότητας» και στο άρθρο αναφέρεται ότι το Κοινοβούλιο υπερψηφίζει με οριακή πλειοψηφία. Επίσης, επισημαίνεται ότι αν και τα νέα μέτρα και η έγκρισή τους θα βοηθήσουν τη χώρα να λάβει οικονομική ενίσχυση, ωστόσο απειλούν να εμβαθύνουν την "κτηνώδη" ύφεση της χώρας και να αποσταθεροποιήσουν την ευαίσθητη πολιτική κατάσταση.
 

Οι New York Times υπό τον τίτλο «Εύθραυστος συνασπισμός υπερψηφίζει οριακά τα μέτρα λιτότητας» δημοσιεύει ότι «εν μέσω των βιαιότερων διαδηλώσεων εδώ και μήνες στην Ελλάδα, το Κοινοβούλιο υπερψήφισε τις περικοπές που στόχο έχουν να κρατήσουν τη χώρα στην ευρωζώνη».

 

ΠΕΜΠΤΗ 13.11.2025 18:08
Exit mobile version