Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σε αντεπίθεση προχώρησε η Χρυσή Αυγή μετά την πρωτοβουλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κατά της ακροδεξιάς. Ο Η. Κασιδιάρης θέλει τώρα να θέσει εκτός νόμου, το ΠΑΣΟΚ.
Σε αντεπίθεση προχώρησε η Χρυσή Αυγή μετά την πρωτοβουλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κατά της «ρατσιστικής, κοινωνικής, ξενοφοβικής βίας και του νεοναζισμού».
Ο κ. Βενιζέλος είχε προτείνει να αντιμετωπισθεί το φαινόμενο της ακροδεξιάς ποινικά αφού, όπως είπε, το άρθρο 29 του Συντάγματος δεν προβλέπει την απαγόρευση πολιτικού κόμματος.
Ο ίδιος πρότεινε ενεργοποίηση αλλά και τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα για «τα εγκλήματα που διαπράττει η Χρυσή Αυγή», διακομματική πρωτοβουλία εναντίον της και ιδιαίτερη προσοχή στην επιρροή της στην αστυνομία, τα σχολεία, την εκκλησία και τα ΜΜΕ.
Στην κίνηση αυτή αντέδρασε ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή θα αναλάβει πρωτοβουλία για να τεθεί εκτός νόμου το ΠΑΣΟΚ και «να πάνε στη φυλακή οι κλέφτες, οι απατεώνες και οι διεφθαρμένοι που διέσυραν τη χώρα και καταλήστευσαν τα δημόσια ταμεία».
Σύμφωνα με τον Ηλία Κασιδιάρη, η πρωτοβουλία του κ. Βενιζέλου είναι «στημένο σόου με σκοπό τον αποπροσανατολισμό από τα μείζονα εθνικά ζητήματα». Υποστηρίζει μάλιστα πως η κίνηση δεν είναι τυχαία, αφού συμπίπτει με «τα νέα σκάνδαλα των οικογενειών Παπανδρέου και Παπαντωνίου».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.