search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 20:02
MENU CLOSE

Η Μπριζίτ Μπαρντό θέλει ρωσική υπηκοότητα για να σώσει δύο ελέφαντες

04.01.2013 13:44
Η Μπριζίτ Μπαρντό θέλει ρωσική υπηκοότητα για να σώσει δύο ελέφαντες - Media

Η πασίγνωστη Μπριζίτ Μπαρντό, μετά τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, απειλεί τώρα με τη σειρά της να ζητήσει τη ρωσική υπηκοότητα για να σώσει δύο ελέφαντες από την ευθανασία.

Η πασίγνωστη Μπριζίτ Μπαρντό, μετά τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, απειλεί τώρα με τη σειρά της να ζητήσει τη ρωσική υπηκοότητα εάν δεν δοθεί χάρη ώστε να σωθούν δύο ελέφαντες από την ευθανασία.
 
Όπως αναφέρεται, το Διοικητικό Δικαστήριο της Λυόν επικύρωσε στις 21 Δεκεμβρίου μία καταδικαστική απόφαση για τον Nepal και τον Baby, δύο ελέφαντες 42 χρόνων που πάσχουν από φυματίωση και ανήκουν στο Τσίρκο Pinder αλλά έχουν δοθεί ως «δανεικοί» σε ένα ζωολογικό κήπο της Λυόν.
 
Ο ιδιοκτήτης του Τσίρκου έφτασε στο σημείο να ζητήσει από τον πρόεδρο να απονείμει χάρη στους ελέφαντες, αν και το Δικαστήριο δέχθηκε τον κίνδυνο διάδωσης της φυματίωσης και στους ανθρώπους.
 
Σήμερα όμως, με μία σύντομη ανακοίνωσή της η Μπριζίτ Μπαντό, που εδώ και χρόνια μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων, εκφράζει την λύπη της που οι προτάσεις του Ιδρύματός της για να σωθούν οι δύο ελέφαντες έμειναν νεκρά γράμματα.
 
«Εάν αυτοί που έχουν την εξουσία έχουν τέτοια δειλία και ξεδιαντροπιά ώστε να σκοτώσουν δύο ελέφαντες (…), αποφάσισα να ζητήσω τη ρωσική υπηκοότητα και να εγκαταλείψω τη χώρα, η οποία δεν είναι τίποτε άλλο από ένα νεκροταφείο ζώων ", αναφέρει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 20:02