search
ΤΡΙΤΗ 30.09.2025 22:43
MENU CLOSE

Οκλαχόμα: Βρήκε τον σκύλο της στα συντρίμμια (βίντεο)

22.05.2013 06:20
Οκλαχόμα: Βρήκε τον σκύλο της στα συντρίμμια (βίντεο) - Media

Τον σκύλο της που ήταν θαμμένος στα συντρίμμια βρήκε ζωντανό μια γιαγιά στην Οκλαχόμα την ώρα που έδινε συνέντευξη σε συνεργείο του CBS.

Τον σκύλο της που ήταν θαμμένος στα συντρίμμια βρήκε ζωντανό μια γιαγιά στην Οκλαχόμα την ώρα που έδινε συνέντευξη σε συνεργείο του CBS.
 
Η κυρία τον έψαχνε παντού και το σκυλί, ακούγοντας προφανώς τη φωνή της, κατάφερε να βγει στην επιφάνεια και, με τη βοήθεια της γυναίκας, να απεγκλωβιστεί.


 
 
Τελειώνουν οι έρευνες για επιζώντες
 
Τελειώνουν οι έρευνες στα συντρίμμια του Μουρ της Οκλαχόμα Σίτι, με τον επίσημο απολογισμό να παραμένει στους 24 νεκρούς και τις αρχές να δηλώνουν «κατά 98% σίγουρες» πως δεν θα εντοπιστούν νέες σοροί.
 
Τo μεγαλύτερο μέρος της προσοχής έχει στραφεί στο δημοτικό σχολείο του Plaza Towers, όπου έχασαν τη ζωή τους επτά από τα συνολικά εννέα παιδιά που βρίσκονται ανάμεσα στα θύματα. Οι μαρτυρίες από το σχολείο περιγράφουν χαοτικές σκηνές την ώρα που πλησίαζε ο ανεμοστρόβιλος, με τους δασκάλους μετά βίας να κρατούν την ψυχραιμία τους όταν χρειάστηκε να μεταφέρουν τα παιδιά ακόμη και στις τουαλέτες για ασφάλεια.
 
Μετά από μία και πλέον ημέρα ερευνών σε όλη τη ζώνη ερειπίων, ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Γκάρι Μπερντ δήλωσε «κατά 98% σίγουρος» πως δεν υπήρχαν περισσότερες σοροί ή επιζώντες στα ερείπια.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.09.2025 22:42