search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.04.2026 22:39
MENU CLOSE

Χρυσή Αυγή: Η κυβέρνηση έδιωξε τους φύλακες από τα σχολεία- Θα τα φυλάμε εμείς

18.07.2013 08:22
Χρυσή Αυγή: Η κυβέρνηση έδιωξε τους φύλακες από τα σχολεία- Θα τα φυλάμε εμείς - Media

«Πάτημα» και στα σχολεία θέλει να αποκτήσει η Χρυσή Αυγή με αφορμή την κατάργηση των σχολικών φυλάκων, καθώς όπως λένε μέλη της Χρυσής Αυγής θα περιπολούν νυχθημερόν γύρω από τα σχολεία.

«Πάτημα» και στα σχολεία θέλει να αποκτήσει η Χρυσή Αυγή με αφορμή την κατάργηση των σχολικών φυλάκων, καθώς όπως λένε μέλη της Χρυσής Αυγής θα περιπολούν νυχθημερόν γύρω από τα σχολεία.
 
«Εμείς δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να μείνουν τα σχολεία αφύλακτα. Ειδικά στις περιοχές που η εγκληματικότητα ''θερίζει'' θα τοποθετήσουμε εθελοντές σε βάρδιες για να είναι ασφαλή τα παιδιά των Ελλήνων», φέρεται να δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με το Εθνος.
 
Μάλιστα, σε δήλωση του σε ιστοσελίδα του ακροδεξιού χώρου όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, παρουσιάστηκε και το πλάνο «φύλαξης» των σχολείων από τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Γυναίκες εθελόντριες θα υπάρχουν γύρω από τα σχολεία για να περνούν τα παιδιά από τα φανάρια, ενώ τις νύχτες άνδρες μέλη του κόμματος θα περιπολούν γύρω από τα σχολεία.

Τι λέει επίσημα η Χρυσή Αυγή
 
«Σημειώνεται ότι στα περισσότερα από αυτά τα σχολεία που βρίσκονται στην "κόκκινη ζώνη" της εγκληματικότητας π.χ. στα Δυτικά Προάστεια και το κέντρο της Αθήνας περί την Ομόνοια, πηγαίνουν σχολείο πολλά παιδιά μεταναστών που κατ'αυτό τον τρόπο θα τεθούν υπό την φύλαξη των εθελοντών του Λαϊκού Συνδέσμου, αφού οι "αντιρατσιστές" της κυβέρνησης και της τρόικα τα εγκαταλείπουν έρμαιο στους πάσης φύσεως κακοποιούς» αναφέρεται στον διαδικτυακό τόπο της Χρυσής Αυγής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.04.2026 22:37