search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.04.2026 22:39
MENU CLOSE

Καλαντζής: «Το πολύ-πολύ να φάω και δυο μπουνιές…»

19.07.2013 09:27
Καλαντζής: «Το πολύ-πολύ να φάω και δυο μπουνιές…» - Media

Αποφασισμένος να αποβάλλεται από την αίθουσα όποιος προσβάλλει το Κοινοβούλιο εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Καλαντζής, με αφορμή τα συνεχιζόμενα έκτροπα εντός του κοινοβουλίου, με πρωταγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Αποφασισμένος να αποβάλλεται από την αίθουσα όποιος προσβάλλει το Κοινοβούλιο εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Καλαντζής, με αφορμή τα συνεχιζόμενα έκτροπα εντός του κοινοβουλίου, με πρωταγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 
«Θα εφαρμοστεί αυτό που αποφασίσαμε με τον πρόεδρο της Βουλής. Δεν ξαναγίνεται αυτό» δήλωσε ο κ. Καλαντζής στον Βήμα 99,5, προσθέτοντας :
«Δεν φοβάμαι, η Δημοκρατία δεν φοβάται. Το πολύ, πολύ να φάω και δύο μπουνιές…Θα δώσω κι εγώ μία, αν τολμήσουν. Κι ας ξαπλώσω. Σε ποια εποχή ζουν αυτοί; Στους Νεάντερταλ; Αν είναι δυνατόν!.» 
Παράλληλα, κάλεσε τους βουλευτές του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου να δείχνουν αυτοσυγκράτηση επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ανθρώπους ίδιους με εμάς».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.04.2026 22:37