search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:32
MENU CLOSE

Λαμόγια και στην τρόικα

08.08.2013 21:00

Ποιος να είναι αυτός ο… «μπίζνεσμαν τροϊκανός», για τον οποίο κάνει λόγο ο «Βηματοδότης» στο «Βήμα της Κυριακής»;

Ποιος να είναι αυτός ο… «μπίζνεσμαν τροϊκανός», για τον οποίο κάνει λόγο ο «Βηματοδότης» στο «Βήμα της Κυριακής»; Το δημοσίευμα επικαλείται «πρωτοκλασάτο υπουργό», ο οποίος μάλιστα «είναι από τους υπουργούς που δουλεύουν». Τι είπε ο εν λόγω υπουργός; Κατά τον «Βηματοδότη», «έδωσε και ένα παράδειγμα για συγκεκριμένο τροϊκανό αξιωματούχο λέγοντας ότι, αν ο δείκτης διαφθοράς στην Ελλάδα ήταν 70, γι’ αυτόν τον συγκεκριμένο ξεπερνά το… 170».

Στο δημοσίευμα, πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται: «Ο τύπος αυτός, είπε (σ.σ.: ο πρωτοκλασάτος υπουργός!), πήρε σβάρνα όλες τις ομάδες συμφερόντων, δηλαδή μεγαλοξενοδόχους, βιομηχάνους, μεγαλοϊδιοκτήτες ακινήτων, ακόμη (ο αθεόφοβος) και μικρομεσαίους, τους προσέγγισε, δήθεν για συμβουλές, και τους πήρε λεφτά!».

Όνομα, όμως, δεν λέτε, κύριε υπουργέ. Είναι δυνατόν, πρωτοκλασάτος εσείς και μάλιστα δουλευταράς, που σκίζεστε νυχθημερόν για το συμφέρον του έθνους και της πατρίδας, να ισχυρίζεστε ότι ένας, τουλάχιστον, τροϊκανός είναι κοινό λαμόγιο και να κρύβετε το όνομά του; Εκτός εάν, παρ’ ότι «πρωτοκλασάτος», έχετε… «κλάσει μαλλί», όπως λέει σε παρόμοιες περιπτώσεις ο ελληνικός λαός… Ποιος είναι ο λεβέντης, ρε… λεβέντες;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:31