search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 14:52
MENU CLOSE

Εκτός WRC το Ράλλυ Ακρόπολις

26.09.2013 07:29
Εκτός WRC το Ράλλυ Ακρόπολις - Media

Όπως όλα δείχνουν, μετά από 40 χρόνια, το Ράλλυ Ακρόπολις δεν θα βρίσκεται στο καλεντάρι του WRC το 2014, όπως αναμένεται να επιβεβαιώσει το συμβούλιο της FIA μέσα στην εβδομάδα.

Όπως όλα δείχνουν, μετά από 40 χρόνια, το Ράλλυ Ακρόπολις δεν θα βρίσκεται στο καλεντάρι του WRC το 2014, όπως αναμένεται να επιβεβαιώσει το συμβούλιο της FIA μέσα στην εβδομάδα. Την θέση του θα πάρει το Ράλλυ Πολωνίας.
 
Η συγκεκριμένη απόφαση αναμένεται να έχει ποικίλες αντιδράσεις, αφού το Ακρόπολις είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στον κόσμο.
 
Ο υπεύθυνος της Volkswagen Motorsport, Γιόστ Καπίτο, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το Ράλλυ Πολωνίας ήταν πολύ καλό την προηγούμενη φορά και δεν υπάρχει λόγος να μην βρίσκεται στο καλεντάρι. Από την άλλη, δεν είναι ωραίο να μείνει έξω η Ελλάδα. Το Ακρόπολις ήταν πάντα καλό, ανταγωνιστικό ράλλυ, για το οποίο οι οδηγοί ανυπομονούν από την αρχή της σεζόν.
 
Κι όταν βλέπεις την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Της παίρνουν τα πάντα. Δεν ξέρω πως θα επιβιώσει η χώρα αν συνεχίζουν να της παίρνουν τα πάντα. Είναι πολύ περήφανοι άνθρωποι και αν τους πάρεις τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης και της περηφάνιας τους, δεν ξέρω πώς θα καλύψουν το χαμένο έδαφος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 14:51