search
ΤΕΤΑΡΤΗ 26.11.2025 14:20
MENU CLOSE

Μπουτάρης έτοιμος για όλα…

08.10.2013 05:29
Τελευταία θητεία για τον Γιάννη Μπουτάρη - Media

Την πεποίθηση ότι θα κερδίσει και τις δημοτικές εκλογές του 2014 και θα επανεκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης, εξέφρασε ο Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ

Την πεποίθηση ότι θα κερδίσει και τις δημοτικές εκλογές του 2014 και θα επανεκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης, εξέφρασε ο Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ με θέμα «Αναζητώντας την προοδευτική διέξοδο από την κρίση».
«Θα κατέβουμε και θα τους πάρουμε το κεφάλι», είπε χαρακτηριστικά κι επιτέθηκε εναντίον του Κώστα Γκιουλέκα. «Δεν μπορεί να είναι υφυπουργός Παιδείας και ταυτόχρονα αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο. Είπα στον Σαμαρά βάλε λίγο χέρι σε αυτόν τον βλάκα και μου είπε μη μου μιλάς για αυτό το άτομο» είπε και κατηγόρησε τον κ. Γκιουλέκα και την παράταξη του για ανικανότητα.
Εγώ, είπε ο κ. Μπουτάρης, «είμαι πιο ΠΑΣΟΚος από τους ΠΑΣΟΚους. Απλά είμαι ανεξάρτητος. Μου αρέσει περισσότερο να συναναστρέφομαι με ανθρώπους αυτού του χώρου απ' ό,τι με εκείνους των υπολοίπων χώρων».
Αναφέρθηκε, μάλιστα, σε ιδιωτική συζήτηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, και όπως ο ίδιος είπε του ζήτησε να «βάλει χέρι» στον κ. Γκιουλέκα. «Εγώ είμαι με το κουβέρνο», ανέφερε ότι είπε στον κ. Σαμαρά ο κ. Μπουτάρης και του ζήτησε να ικανοποιήσει αιτήματα του σχετικά με το λιμάνι και άλλα ζητήματα της Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα, ο κ. Μπουτάρης κατηγόρησε το υπουργείο Πολιτισμού ότι «κοροϊδεύει» στο θέμα των αρχαίων στο σταθμό του Μετρό στη Βενιζέλου και δήλωσε πως ο Δήμος δεν πρόκειται να αποσύρει την προσφυγή που έχει κάνει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αν δεν μπουν οι υπογραφές στη δέσμευση ότι τα αρχαία θα επιστρέψουν στον τόπο που βρέθηκαν.
Άμεση ήταν και η απάντηση του κ. Γκιουλέκα:  
«Η τρέλα του μεγαλείου και η αλαζονεία της εξουσίας βρίσκουν απόλυτη ταύτιση στο πρόσωπο του θλιβερού δημάρχου Θεσσαλονίκης», ανέφερε σε δήλωσή του ο υφυπουργός και επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης στο δήμο Θεσσαλονίκης.
«Το βέβαιο», πρόσθεσε, «είναι ότι έχει ξεπεράσει πλέον όλα τα όρια και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ύψος και τις απαιτήσεις του αξιώματος που κατέχει». «Με τα καμώματά του έχει κουράσει», αλλά «όσα είπε δεν αντέχουν σε κανένα πολιτικό σχολιασμό», γιατί «όταν κανείς μιλάει με αυτό τον τρόπο, προφανώς τελεί υπό πνευματική διαταραχή», ήταν η αιχμηρή απάντηση του κ. Γκιουλέκα στις δηλώσεις Μπουτάρη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.11.2025 14:20