search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:31
MENU CLOSE

Δεν δέχθηκαν βαριά ασθενή γιατί ήταν ανασφάλιστος…

15.10.2013 07:02
Δεν δέχθηκαν βαριά ασθενή γιατί ήταν ανασφάλιστος… - Media

Πολίτης που έμεινε ανασφάλιστος λόγω της οικονομικής κρίσης, υποχρεώθηκε να υπογράψει ότι θα πληρώσει τα νοσήλια στην εφορία για να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Πολίτης που έμεινε ανασφάλιστος λόγω της οικονομικής κρίσης, υποχρεώθηκε να υπογράψει ότι θα πληρώσει τα νοσήλια στην εφορία για να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από έμφραγμα που έπαθε. Στο τέλος, του έκαναν αγγειοπλαστική με… το ζόρι!

Ο κ. Δημήτρης ασφαλιζόταν επί επτά χρόνια στο ΙΚΑ και στη συνέχεια επί 21 χρόνια στο TEBE, αλλά έκλεισε το μαγαζί του λόγω της κρίσης και χρωστώντας παντού έμεινε ανασφάλιστος.

«Έπαθα έμφραγμα και με νοσήλευαν στην Παμμακάριστο επί εννέα ημέρες αναζητώντας ένα νοσοκομείο να με δεχτεί για στεφανιογραφία. Δεν δέχτηκε κανείς, ενώ για να πάρω εξιτήριο αναγκάστηκα να υπογράψω ένα χαρτί ότι τα νοσήλια θα τα πληρώσω στην εφορία», διηγήθηκε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν τα κοινωνικά ιατρεία και τα φαρμακεία.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος», ο κ. Δημήτρης υπέστη πνευμονικό οίδημα, μεταφέρθηκε στον Ερυθρό και με πρωτοβουλία και εμμονή του θεράποντος γιατρού του έκανε τελικά αγγειοπλαστική. Για τα φάρμακά του απευθύνεται έκτοτε σε κοινωνικό ιατρείο.
 
Πηγή: patrastimes.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:31