search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 03:15
MENU CLOSE

Οι μονομάχοι της εξουσίας

12.11.2013 09:55
Οι μονομάχοι της εξουσίας - Media

«Η μόνη που μίλησε αμιγώς πολιτικά είναι η Παπαρήγα» ισχυρίζονται πολλοί και εκτός του στενού κορσέ του κόμματος. Μιλάμε πάντα για τον απόηχο των τοποθετήσεων των πολιτικών αρχηγών στην πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η μόνη που μίλησε αμιγώς πολιτικά είναι η Παπαρήγα» ισχυρίζονται πολλοί και εκτός του στενού κορσέ του κόμματος. Μιλάμε πάντα για τον απόηχο των τοποθετήσεων των πολιτικών αρχηγών στην πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι η κυρία Παπαρήγα, από αυτό που καταλαβαίνω εγώ, μένει πάντα δικαιωμένη μέσα από την αέναη επανάληψη των λεγομένων της και την πεισματική εμμονή της απέναντι στις πιθανές πολιτικές λύσεις που πρέπει να δοθούν. Συμμετέχει στο πολιτικό σύστημα διά της επαναλήψεως, λέγοντας αυτά που λέει συνήθως, τα ίδια και τα ίδια: αυτά που μας καλούν σε διά βίου αγωνιστική επαγρύπνηση και μας παραπέμπουν ευθέως… στην άλλη ζωή – όταν και όπου επικρατήσει η λαϊκή επανάσταση! Αυτό αρκετοί το χαρακτηρίζουν ως τίμια και ξεκάθαρη πολιτική άποψη.

Δηλαδή το να μη λύνει κανείς ποτέ άμεσα τα προβλήματα που απασχολούν τον λαό αποτελεί μια μορφή τιμιότητας. Τέλος πάντων, έτσι έχουμε αποφασίσει να σκεφτόμαστε σε αυτόν τον τόπο.

Ας έλθουμε τώρα στους υπόλοιπους εκπροσώπους του πολιτικού συστήματος. Αυτό που είδαμε, με απορία αρχικά και άκρατη μελαγχολία στη συνέχεια, ήταν προσωπικές αντεγκλήσεις, μαγκίτσες εκατέρωθεν των πλευρών, ψιλοτσαμπουκάδες, κορώνες, ασυναρτησίες, ένα παιχνίδι κατώτερο των περιστάσεων και απόλυτα ασεβές απέναντι στον ελληνικό λαό που παρακολουθούσε εμβρόντητες. Οι ελαχιστότατοι μονομάχοι της εξουσίας αντί να προσπαθούν να προτείνουν λύσεις, ενδεχόμενες συνεργασίες, αρκέστηκαν σε μια θλιβερή κοκορομαχία, που μας βύθισε ακόμα περισσότερο στο τέλμα της κρίσης μας αυτής, η οποία τους χαρίζει τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τόσο απρεπώς και θρασύτατα τις ζωές μας! 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02