Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Κλειστοί θα είναι από το μεσημέρι αρκετοί σταθμοί του μετρό λόγω της καθιερωμένης πορείας από το Πολυτεχνείο προς την Αμερικανική Πρεσβεία.Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Κλειστοί θα είναι από το μεσημέρι αρκετοί σταθμοί του μετρό λόγω της καθιερωμένης πορείας από το Πολυτεχνείο προς την Αμερικανική Πρεσβεία.
Ειδικότερα, με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας και μέχρι νεωτέρας εντολής, θα κλείσουν από τις 13:00 οι σταθμοί σε «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ», «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» και «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», ενώ από τις 14:30 θα κλείσουν και οι σταθμοί σε «ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ» και «ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ».
Επίσης, με απόφαση του ΟΑΣΑ έχουν ήδη υπάρξει την Παρασκευή, στις 6 το πρωί και θα ισχύσουν έως και τις 6 το πρωί της Δευτέρας, προσωρινές τροποποιήσεις στα δρομολόγια και στις στάσεις των λεωφορείων και τρόλεϊ, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες.
Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στο επιβατικό κοινό από το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ, τηλ. 11185.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Εκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την πρεσβεία των ΗΠΑ τίθενται σε ισχύ, λόγω των εκδηλώσεων για την 40ή επέτειο του Πολυτεχνείου.
Α) Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων από την 06.00΄ έως την 24.00΄ ώρα της 17.11.2013 και θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, η οποία θα γίνει σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες από την 14.00΄ ώρα της ιδίας έως πέρατος των μέτρων:
-28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κοδριγκτώνος και Πανεπιστημίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
-Πλατεία Ομονοίας .
-Αιόλου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και της οδού Σταδίου.
-Σταδίου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
-Πλατεία Συντάγματος.
-Β. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της .
-Λ. Β. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) έως HILTON και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
-Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
-Γέλωνος , στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δορυλαίου και Π. Κόκκαλη.
-Π. Κόκκαλη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Γέλωνος και της Λ. Β. Σοφίας.
-Δορυλαίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Π. Κυριακού και της Λ. Β. Σοφίας.
-Λ. Β. Αμαλίας , σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
-Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
-Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Αμαλίας.
-Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς) , στο τμήμα της μεταξύ της Ιεράς Οδού και της Πλ. Ομονοίας.
-Αθηνάς , σε όλο το μήκος της.
-Ερμού , στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθηνάς και Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς).
-Τσόχα, σε όλο το μήκος της.
-Σούτσου, στο τμήμα της μεταξύ της Πλ. Μαβίλη και της οδού Τσόχα.
-Ζαχάρωφ, στο τμήμα της μεταξύ των Λ. Αλεξάνδρας και Λ. Β. Σοφίας.
-Λ. Κηφισίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λ. Κατεχάκη και Λ. Αλεξάνδρας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
-Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κατεχάκη και της οδού Φειδιππίδου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
-Φειδιππίδου, στο τμήμα της μεταξύ των Λ. Μεσογείων και Λ. Β. Σοφίας.
-Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φειδιππίδου και Σπ. Μερκούρη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
-Λ. Β. Κων/νου, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά.
-Αρδηττού, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Β. Κων/νου.
Β) Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων από την 16.00΄ ώρα της 16.11.2013 έως την 24.00΄ ώρα της 17.11.2013 και θα γίνει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, η οποία θα πραγματοποιηθεί σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες από την 14.00΄ της 17.11.2013 έως πέρατος των μέτρων στις παρακάτω οδούς:
-Βασ. Αλεξάνδρου, Βεντήρη, Χατζηγιάννη, Χ. Μέξη & Ηριδανού, στο τμήμα τους μεταξύ της Λεωφ. Βασ. Σοφίας και της οδού Μιχαλακοπούλου.
-Αιγινήτου, στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφ. Βασ. Σοφίας και της οδού Παπαδιαμαντοπούλου.
-Λούρου, Λαμψάκου, Σεμιτέλου & Κερασούντος, στο τμήμα τους μεταξύ της Λεωφ. Βασ. Σοφίας και της οδού Μιχαλακοπούλου.
-Καρτάλη, Λυκαωνίας & Αγγ. Πυρρή στο τμήμα τους μεταξύ της Λεωφ. Βασ. Σοφίας και της οδού Έβρου.
-Ξενίας , στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφ. Βασ. Σοφίας και της οδού Μιχαλακοπούλου.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.