search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.10.2025 00:29
MENU CLOSE

Βενιζέλος κατά ΔΗΜΑΡ με έπαθλο τη …σοσιαλδημοκρατία

24.01.2014 18:13
Βενιζέλος κατά ΔΗΜΑΡ με έπαθλο τη …σοσιαλδημοκρατία - Media

Συνεχίζεται ο ακήρυχτος πόλεμος μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ μετά τη συνάντηση του Φώτη Κουβέλη με τον Χάνες Σβόμποντα με αντικείμενο το «χρίσμα» των ευρωσοσιαλιστών στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

 
Συνεχίζεται ο ακήρυχτος πόλεμος μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ μετά τη συνάντηση του Φώτη Κουβέλη με τον Χάνες Σβόμποντα με αντικείμενο το «χρίσμα» των ευρωσοσιαλιστών στις επερχόμενες ευρωεκλογές.
 
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Eυάγγελος Βενιζέλος επιτέθηκε σφοδρά στη ΔΗΜΑΡ χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα: «Κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να λειτουργούν παρασιτικά σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ και παρασιτικά […] σε σχέση με το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα».
 
Όπως είπε, «κάποιοι σκέφτονται στο όνομα της χώρας και του έθνους με κόστος και κάποιοι άλλοι κάνουν τον καλό, τον συμπαθή, τον αθώο στις πλάτες τις δικές μας». «Είναι και άδικο είναι και ανήθικο κάποιοι να παίζουν τους καλούς στις πλάτες τις δικές μας», πρόσθεσε. 
 
 «Θέλουμε να συγκροτηθεί η ευρύτατη δημοκρατική προοδευτική παράταξη. Και πάλι καλούμε τη ΔΗΜΑΡ να ενταχθεί στο σχήμα αυτό. Αλλά το σχήμα αυτό βασίζεται στο γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μια ιστορία στην ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία και είναι το μόνο μέλος στην Ελλάδα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος» ανέφερε ενόψει των ευρωεκλογών ο Ε. Βενιζέλος.
 
Οι επαφές του επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Ομάδας του Ευρωκοινοβουλίου Χάνες Σβόμποντα με τον Φώτη Κουβέλη, κατά τις οποίες άφησε να εννοηθεί ότι το Σοσιαλιστικό Κόμμα θα υποστηρίξει στις ευρωεκλογές εκτός του ΠΑΣΟΚ και το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ προκάλεσαν την ενόχληση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.10.2025 00:25