search
ΤΡΙΤΗ 11.11.2025 03:19
MENU CLOSE

Ιαπωνία: 28χρονος έκλεψε 450 ζευγάρια ψηλοτάκουνα παπούτσια από τις σερβιτόρες ενός μπαρ!

29.01.2014 13:32
Ιαπωνία: 28χρονος έκλεψε 450 ζευγάρια ψηλοτάκουνα παπούτσια από τις σερβιτόρες ενός μπαρ! - Media

Yπάρχουν φετίχ και… φετίχ… Από τα πιο παράξενα, αυτό ενός 28χρονου Ιάπωνα που συνελήφθη επειδή έκλεβε -για προσωπική του ευχαρίστηση- ψηλοτάκουνα παπούτσια από τις σερβιτόρες ενός ακριβού μπαρ του Τόκιο!

Yπάρχουν φετίχ και… φετίχ… Από τα πιο παράξενα, αυτό ενός 28χρονου Ιάπωνα που συνελήφθη επειδή έκλεβε -για προσωπική του ευχαρίστηση- ψηλοτάκουνα παπούτσια από τις σερβιτόρες ενός ακριβού μπαρ του Τόκιο!

Ο Σο Σάτο κατηγορείται ότι τον Νοέμβριο μπήκε στα αποδυτήρια του μπαρ και έκλεψε 14 ψηλοτάκουνα παπούτσια καθώς και καλλυντικά συνολικής αξίας 5.330 δολαρίων, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Jiji επικαλούμενο την αστυνομία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, ο Σάτο περιέγραψε τα ερμάρια των αποδυτηρίων ως… "θησαυροφυλάκια".

Η αστυνομία κατέσχεσε 450 ζευγάρια ψηλοτάκουνα παπούτσια που κατηγορείται ότι έκλεψε ο Σάτο.

"Δεν είχα καμία πρόθεση να πουλήσω τα ψηλοτάκουνα. Ένιωθα χαρά κλέβοντας ψηλοτάκουνα. Δεν με ενδιαφέρουν τα καινούργια ζευγάρια", δήλωσε ο ίδιος, σύμφωνα με το Jiji.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 11.11.2025 03:15