Την άμεση διακοπή της ταινίας «The Wolf of Wall Street» και αποζημίωση 25 εκατομμύριων δολαρίων, ζητά ο δικηγόρος και τραπεζικός επενδυτής Andrew Green ο οποίος κατέθεσε μήνυση εις βάρος των υπευθύνων της ταινία και της εταιρεία Paramount.
Ο Greene, ο οποίος στο παρελθόν εργαζόταν με τον Jordan Belfort, συγγραφέα και εμπνευστή του «The Wolf of Wall Street», στη χρηματιστηριακή εταιρία Stratton Oakmont, ισχυρίζεται ότι ο χαρακτήρας του Nicky Rugrat Koskoff είναι βασισμένος πάνω του, και ότι δεν του αρέσει ο τρόπος με τον οποίο απεικονίζεται στη συγκεκριμένη ταινία του Martin Scorsese. Το κείμενο της μήνυσης αναφέρει:
«Ο χαρακτήρας του κύριου Greene απεικονίζεται να κάνει χρήση κοκαΐνης στα εταιρικά γραφεία. Επίσης η ταινία περιλαμβάνει άλλες σκηνές που δείχνουν τον χαρακτήρα του κύριου Greene να φέρεται απρόσεκτα και ανήθικα, όπως μια συνεύρεση με μια ιερόδουλη. Ο κύριος Greene θα συνδεθεί μόνιμα με τα εγκλήματα και την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά της κινηματογραφικής περσόνας του, χωρίς ποτέ να έχει κατηγορηθεί, ανακριθεί ή φυλακιστεί για την αισχρή διαγωγή που φαίνεται να έχει στην ταινία».
Κανέναν σχόλιο δεν έχει γίνει προς το παρόν από τους υπεύθυνους της ταινίας και η Paramount δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα κανένα σχόλιο.