search
ΣΑΒΒΑΤΟ 28.03.2026 02:25
MENU CLOSE

«Πέρασε» τον (φορολογικό) έλεγχο ο Κικίλιας

06.03.2014 17:56
«Πέρασε» τον (φορολογικό) έλεγχο ο Κικίλιας - Media

Δεν προέκυψε εισόδημα του βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Κικίλια που δεν είχε φορολογηθεί, αναφέρει, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, το υπουργείο Οικονομικών.

Δεν προέκυψε εισόδημα του βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Κικίλια που δεν είχε φορολογηθεί, αναφέρει, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, το υπουργείο Οικονομικών.

«Μετά και την ολοκλήρωση του ελέγχου από το Κέντρο Φορολόγησης Μεγάλου Πλούτου για τα ποσά που εμβάστηκαν στο εξωτερικό από τον βουλευτή κ. Βασίλη Κικίλια, ανακοινώνεται ότι δεν προέκυψε εισόδημα που δεν είχε φορολογηθεί» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Βασίλης Κικίλιας ελέγχθηκε από το υπουργείο Οικονομικών για εμβάσματα στο εξωτερικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.03.2026 02:00