search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.12.2025 05:22
MENU CLOSE

Συμφώνησε στην άρση ασυλίας βουλευτών της ΧΑ ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με ενστάσεις…

12.03.2014 15:59
Συμφώνησε στην άρση ασυλίας βουλευτών της ΧΑ ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με ενστάσεις…  
 - Media

«Ναι» στην άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποφάσισε η ΚΟ του κόμματος, μετά από εισήγηση της πολιτικής γραμματείας την προηγούμενη εβδομάδα.

«Ναι» στην άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποφάσισε η ΚΟ του κόμματος, μετά από εισήγηση της πολιτικής γραμματείας την προηγούμενη εβδομάδα.
 
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης εκφράστηκαν σοβαρές επιφυλάξεις από αρκετούς βουλευτές, στο κλίμα που ούτως ή άλλως είχε διατυπώσει από την πρώτη στιγμή ο γραμματέας της ΚΟ του κόμματος, Ν.Βούτσης, ο οποίος είχε σημειώσει τη διαφορά μεταξύ άρσης της ασυλίας βουλευτών και απόπειρας να κηρυχθεί εμμέσως η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου – κάτι με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί. 

Μεταξύ των διαφωνούντων εντοπίζονται οι Μ. Γλέζος, Ζ. Κωνσταντοπούλου, Αλ. Μητρόπουλος, Π. Κουρουμπλής και Ι. Μιχελογιαννάκης.

Συμφωνήθηκε οι επιφυλάξεις αυτές του ΣΥΡΙΖΑ να εκφραστούν και κατά τη σχετική συζήτηση και διαδικασία στην ολομέλεια της Βουλής.

Συγκεκριμένα, να καταγγελθούν κυβερνητικές μεθοδεύσεις και σκοπιμότητες που στοχεύουν στο να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.12.2025 00:08