Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ξεκινά την Κυριακή 16 Μαρτίου στον δήμο Πειραιά, η δεύτερη φάση των μονοδρομήσεων, λόγω έλευσης του τραμ στις αρχές του 2016 και του Μετρό το 2017.
Ξεκινά την Κυριακή 16 Μαρτίου στον δήμο Πειραιά, η δεύτερη φάση των μονοδρομήσεων, λόγω έλευσης του Τραμ στις αρχές του 2016 και του Μετρό το 2017.
Οι νέες κυκλοφοριακές τροποποιήσεις:
-2ας Μεραρχίας με φορά από Ακτή Μιαούλη προς Ακτή Μουτσοπούλου (από Ηρώων Πολυτεχνείου μέχρι Πραξιτέλους).
-Επέκταση της μονοδρόμησης της Ηρώων Πολυτεχνείου με φορά εισόδου προς Πειραιά και κατεύθυνση το Χατζηκυριάκειο (από 2ας Μεραρχίας έως Σαχτούρη).
-Χατζηκυριακού με φορά εισόδου προς Πειραιά (από Σαχτούρη έως Κλεισόβης).
-Επέκταση στις οδούς Γεωργίου Θεοτόκη, Ακτή Θεμιστοκλέους και Ακτή Μουτσοπούλου μέχρι την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.
Αντιστροφή Φορά των Υφισταμένων Μονοδρόμων της Β' Δημοτικής Κοινότητας:
-Ευρυπίδου με κατεύθυνση προς Τσαμαδού και
-Καραϊσκου με φορά προς Καραολή και Δημητρίου (από Τσαμαδού έως Καραολή και Δημητρίου).
Μιχαλολιάκος: Η μεγαλύτερη κυκλοφοριακή επέμβαση που έχει γίνει ποτέ στον Πειραιά
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κυκλοφοριακή επέμβαση που έχει γίνει ποτέ σε πόλη της χώρας μας, δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλιολιάκος. Τόνισε ότι με την ολοκλήρωση των ρυθμίσεων, η πόλη θα δεχθεί πολύ μεγάλη ανακούφιση, καθώς το 40% τουλάχιστον του χρόνου που χρειαζόταν το αυτοκίνητο να διανύσει μια διαδρομή στο κέντρο, θα την έχει κερδίσει και ζήτησε την κατανόηση των πολιτών και των οδηγών.
Δρίτσας: Αναστολή των κυκλοφοριακών παρεμβάσεων
Την αναστολή των κυκλοφοριακών παρεμβάσεων στο Α' Διαμέρισμα (Χατζηκυριάκειο, Πειραϊκή και Ζέα) ζητεί με επιστολή του προς τον δήμαρχο Πειραιά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για τον δήμο της πόλης Θοδωρής Δρίτσας.
Στην επιστολή του ο Θοδωρής Δρίτσας σημειώνει: «ήμασταν και είμαστε θετικοί στο μέτρο των μονοδρομήσεων σε συνδυασμό με την έλευση των μέσων σταθερής τροχιάς. Όμως δυστυχώς επιβεβαιώνεται μέρα τη μέρα ότι: Η μελέτη του 2006 η οποία εφαρμόζεται έχει προβλήματα, τα οποία από τότε είχαμε επισημάνει και τα οποία δεν αντιμετωπίστηκαν και δεν διορθώθηκαν και το έργο εφαρμόστηκε σε ακατάλληλο χρόνο με την πόλη εν πλήρη λειτουργία και όχι σε περίοδο διακοπών. Επίσης γειτονιές ολόκληρες έχουν αποκλειστεί αδικαιολόγητα και σημαντικές αρτηρίες της πόλης έχουν χάσει τη λειτουργικότητά τους».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.