search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:47
MENU CLOSE

Μυστήριο αν θα λυθεί το μυστήριο του χαμένου Boeing της Malaysia Airlines

20.03.2014 09:25
Μυστήριο αν θα λυθεί το μυστήριο του χαμένου Boeing της Malaysia Airlines - Media

Και ενώ η αγωνία κορυφώνεται καθώς υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι τα συντρίμμια που βρέθηκαν στον Ινδικό Ωκεανό πιθανότατα ανήκουν στο χαμένο Μπόινγκ, ένας ειδικός ερευνητής έχει ισχυρές αμφιβολίες ότι επιτέλους θα μάθουμε τι συνέβη με το αεροπλάνο της Malaysian Airlines. «Μπορεί να μην λάβουμε ποτέ απαντήσεις», λέει.

Και ενώ η αγωνία κορυφώνεται καθώς υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι τα συντρίμμια
που βρέθηκαν στον Ινδικό Ωκεανό πιθανότατα ανήκουν στο χαμένο Μπόινγκ, ένας ειδικός ερευνητής έχει ισχυρές αμφιβολίες ότι επιτέλους θα μάθουμε τι συνέβη με το αεροπλάνο της Malaysian Airlines. «Μπορεί να μην λάβουμε ποτέ απαντήσεις», λέει.
 
Σύμφωνα με τον Τόμας Αντονι, τον επιστήμονα που εξέτασε τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Air France που συνετρίβη στον Ατλαντικό Ωκεανό, δήλωσε ότι ναι μεν η εύρεση του αεροσκάφους είναι πολύ σημαντική καθώς έτσι μόνο μπορούν να δοθούν απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο δεκαπενθήμερο.
 
Τονίζει, ωστόσο, ότι δεν είναι σίγουρο ότι το αεροπλάνο θα «μιλήσει». «Μπορεί να μην μάθουμε ποτέ τι συνέβη», λέει και τονίζει: Αν το αεροπλάνο συνετρίβη λόγω κάποιας τεχνικής βλάβης, τότε θα μάθουμε τι συνέβη. Αν, όμως, η συντριβή του οφείλεται στον ανθρώπινο παράγοντα, τότε η τεχνική εξέταση των συντριμμιών μπορεί να μην αποκαλύψει τους λόγους που οδήγησαν στη συντριβή του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:47