ΚΥΡΙΑΚΗ 21.12.2025 03:46
MENU CLOSE

Τσίπρας: «Πλεόνασμα δυστυχίας, τραγωδίας, ακόμα και αίματος»

21.03.2014 19:54

Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από τα Ιωάννινα ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι «Ας αφήσουμε τα λογιστικά της συμφοράς στον αλχημιστή κύριο Στουρνάρα, το πλεόνασμά τους είναι σεσημασμένο για τους Έλληνες, σε αυτό κρύβονται όλες οι αμαρτίες, όλες οι πληγές, όλη η σήψη, όλη η απάτη, της σημερινής πολιτικής» 

Μιλώντας στην ανοιχτή συγκέντρωση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους κυβερνητικούς βουλευτές να αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση καταψηφίζοντας τη συμφωνία με την τρόικα. 

«Εμείς, η αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε περήφανοι για άλλα πλεονάσματα. Για το πλεόνασμα μας σε αγώνες. Για το πλεόνασμά μας σε αγωνιστές που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για την υπόθεση του λαού. Για το πλεόνασμά μας σε αλήθειες. Για το πλεόνασμά μας στις μάχες κατά των μνημονίων και όσων ανέλαβαν να τα επιβάλουν στη χώρα μας, ντόπιους και ξένους», ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό είπε: «Από τα «άρματα, τα γρόσια και τα γράμματα» φτάσαμε στην εθελοδουλία του μνημονίου και στους πανηγυρισμούς για το success story του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου» , καλώντας τον κ. Σαμαρά και τους εκπροσώπους της τρόικα να επισκεφθούν την Ήπειρο για να διαπιστώσουν «το πρωτογενές πλεόνασμα και τις επιτυχίες» τους.

Παράλληλα δεσμεύτηκε ότι στην περίπτωση που αναλάβει το «τιμόνι» της χώρας «θα μιλήσει η Δικαιοσύνη» για «όσους έριξαν τον ελληνικό λαό στην πιο μεγάλη δυστυχία για να αποκομίσουν εξουσία και χρήμα».

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.12.2025 01:16
Exit mobile version