search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:31
MENU CLOSE

Εξιτήριο παίρνει το ζεύγος των Αμερικανών που τραυματίστηκε από βαρελότο

03.05.2014 09:59
Εξιτήριο παίρνει το ζεύγος των Αμερικανών που τραυματίστηκε από βαρελότο - Media

Για την Αμερική αναχωρεί εκτός απροόπτου την ερχόμενη Τετάρτη το ζεύγος των Αμερικανών που τραυματίστηκε από βαρελότο το βράδυ της Ανάστασης στην Σαντορίνη 

Για την Αμερική αναχωρεί εκτός απροόπτου την ερχόμενη Τετάρτη το ζεύγος των Αμερικανών που τραυματίστηκε από βαρελότο το βράδυ της Ανάστασης στην Σαντορίνη καθώς η κατάσταση της υγείας τους βελτιώνεται συνεχώς. Και οι δύο θα πρέπει να υποβληθούν σε πλαστικές επεμβάσεις λόγω των τραυμάτων.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η 52χρονη γυναίκα που έχει και τα σοβαρότερα τραύματα θα μπορέσει να ταξιδέψει για την πατρίδα της χωρίς πρόβλημα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ», το ζεύγος νοσηλεύεται στην Χειρουργική του Βενιζελείου ενώ στο πλευρό τους βρίσκεται συνεχώς ο γιος τους αφού η κόρη τους έχει ήδη αναχωρήσει για την Αμερική.
 
Πηγή: cretalive.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34