search
ΤΡΙΤΗ 18.11.2025 13:03
MENU CLOSE

Αστυνομικός έστειλε κατά λάθος δέμα με κάνναβη σε πρεσβεία στη Σουηδία

06.05.2014 12:27
Αστυνομικός έστειλε κατά λάθος δέμα με κάνναβη σε πρεσβεία στη Σουηδία - Media

Ένας αστυνομικός στη Στοκχόλμη έστειλε κατά λάθος ένα δέμα με κάνναβη στην πρεσβεία της Αλβανίας στη Σουηδία. 

Ένας αστυνομικός στη Στοκχόλμη έστειλε κατά λάθος ένα δέμα με κάνναβη στην πρεσβεία της Αλβανίας στη Σουηδία. 

Ο αστυνομικός είπε μετά ότι το δέμα προοριζόταν για ένα εγκληματολογικό εργαστήριο, αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ.

Οι αρχές μετά από έρευνες δήλωσαν ότι ο αστυνομικός είχε επτά χρόνια εμπειρίας στην αποστολή των δεμάτων κάνναβης.

Μέσα στο πακέτο, ήταν δύο μεγάλες πλαστικές σακούλες με τις λέξεις «κάνναβη» και τρεις μικρές σακούλες όπου είχε γραφτεί «σκόνη».

«Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι αρμόδιες σουηδικές αρχές έχουν ήδη ζητήσει συγγνώμη για το σφάλμα αυτό, θεωρούμε ότι το περιστατικό έχει λήξει και δεν έχουμε περαιτέρω σχόλια για το θέμα» δήλωσε η εκπρόσωπος της αλβανικής πρεσβείας στη σουηδική πρωτεύουσα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 18.11.2025 13:02