Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αναφέροντας παράλληλα ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα λιτότητας.
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αναφέροντας παράλληλα ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα λιτότητας.
Ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα, γιατί με πολλές θυσίες ξεπεράσαμε τα πιο δύσκολα και είμαστε κοντά στο να κάνουμε πράγματα που μέχρι πρόσφατα, ορισμένοι τα θεωρούσαν αδιανόητα. Τα πρωτογενή πλεονάσματα, το κοινωνικό μέρισμα, το τέλος της ύφεσης, την ανάκαμψη που πλησιάζει, τα αμφισβητούν οι εκπρόσωποι της μιζέριας, οι κήρυκες του διχασμού, εκείνοι που εχθρό τους έχουν ορίσει την επιτυχία της χώρας.
Ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι τα δύσκολα πέρασαν και «τώρα έχει μόνο προς τα πάνω».
«Ο λαός υπέφερε πάρα πολύ, αλλά Αργεντινή, όπως κάποιοι θα ήθελαν, δεν γίναμε. Είμαι σίγουρος ότι σε λίγα χρόνια θα έχουμε φθάσει το επίπεδο προ κρίσης είπε ο πρωθυπουργός και συνέχισε: Κάποιοι λένε ότι ευημερούν μόνον οι αριθμοί. Πράγματι σήμερα ευημερούν οι αριθμοί αλλά πριν δύο χρόνια δεν ευημερούσαν ούτε οι αριθμοί. Αν βουλιάζουν οι αριθμοί είναι το χειρότερο προμήνυμα ότι σύντομα θα υποφέρουν και οι άνθρωποι. Τώρα σταθεροποιήθηκε η οικονομία και σύντομα θα έχουμε ανάπτυξη, περισσότερες θέσεις εργασίας και περισσότερο εισόδημα. Ποτέ δεν έγιναν τόσο μαζεμένες μεταρρυθμίσεις, ποτέ δεν διορθώθηκαν τόσες αγκυλώσεις. Τώρα που η χώρα αλλάζει εποχή κάποιοι δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα να γυρίσει πίσω η χώρα στην κρίση και στα μνημόνια. Γι αυτό ενοχλήθηκαν τόσο που βγήκαμε στις αγορές», τόνισε ο πρωθυπουργός.
ΣΥΡΙΖΑ: Πράγματι, ποτέ στη χώρα δεν είχε γίνει τόση ζημιά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα
Έντονη ήταν η απάντηση της Κουμουνδούρου στην επίθεση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει «διχαστική και τρομολάγνα» την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΟ της ΝΔ, ενώ σε χωριστή δήλωση ο εκπρόσωπος του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης κατηγορεί τον κ. Σαμαρά για «απελπισμένες προσπάθειες αλλαγής της ατζέντας» αναφορικά με τις θέσεις τού πρωθυπουργού για τη συνταγματική αναθεώρηση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι ο πρωθυπουργός υπερασπίστηκε τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό- μερκελισμό, αποκαλύπτοντας το όραμά του για την επόμενη μέρα, τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ευρώπη.
Πράγματι, προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ποτέ στη χώρα δεν είχε γίνει τόση ζημιά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια, ποτέ δεν χάθηκαν τόσες θέσεις εργασίας, ποτέ δεν μειώθηκαν τόσο πολύ οι μισθοί, ποτέ δεν μετανάστευσαν, μεταπολιτευτικά, τόσο πολλοί νέοι άνθρωποι, ποτέ δεν αυτοκτόνησαν τόσοι πολλοί…».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.