search
ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 10:30
MENU CLOSE

Τα βουλγαρικά συνδικάτα στηρίζουν το δημοψήφισμα για το νερό στη Θεσσαλονίκη

16.05.2014 12:46
Μην ιδιωτικοποιήσετε το νερό, λέει η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου - Media

Ανακοίνωση στήριξης του επικείμενου δημοψηφίσματος στη Θεσσαλονίκη για την ιδιωτικοποίηση ή μη της ύδρευσης και της αποχέτευσης εξέδωσε το συνδικάτο "Υδροδότηση" της Βουλγαρίας. 

 
Ανακοίνωση στήριξης του επικείμενου δημοψηφίσματος στη Θεσσαλονίκη για την ιδιωτικοποίηση ή μη της ύδρευσης και της αποχέτευσης εξέδωσε το συνδικάτο "Υδροδότηση" της Βουλγαρίας. 

"Το εθνικό κλαδικό συνδικάτο ΄Υδροδότηση΄, που αποτελεί μέρος της Συνομοσπονδίας των Ανεξάρτητων Συνδικάτων της Βουλγαρίας, στηρίζει ολόθερμα το αίτημα των πολιτών της Θεσσαλονίκης για ακύρωση του σχεδίου ιδιωτικοποίησης του αρμοδίου για την παροχή πόσιμου νερού δημόσιου φορέα της πόλης" αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, την οποία υπογράφει η πρόεδρος του συνδικάτου Τρεπερούσκα Μλαντένοβα. 

Εκφράζεται δε, η αλληλεγγύη των Βούλγαρων συνδικαλιστών στον αγώνα των κατοίκων της Θεσσαλονίκης, "οι δημόσιες υπηρεσίες, όπως είναι η παροχή πόσιμου νερού, να παραμείνουν στην αρμοδιότητα των δημοσίων φορέων ώστε να υπάρχουν εγγυήσεις για την ποιότητα, την ασφάλεια, την ελεύθερη πρόσβαση και τον έλεγχο των πολιτών στις υπηρεσίες αυτές" όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 10:28