search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.09.2025 14:07
MENU CLOSE

Σύλληψη επιχειρηματία για οφειλές 12 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο

14.06.2014 10:08
Ποινική δίωξη κατά της «Σέχτας Επαναστατών» - Media

Συνελήφθη χθες (13-6-2014) το μεσημέρι στην Αθήνα, από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας, 50χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος διωκόταν για οφειλές προς το ελληνικό Δημόσιο ύψους 12.363.783,39 ευρώ.

Συνελήφθη χθες (13-6-2014) το μεσημέρι στην Αθήνα, από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας, 50χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος διωκόταν για οφειλές προς το ελληνικό Δημόσιο ύψους 12.363.783,39 ευρώ.

Σε βάρος του επιχειρηματία εκκρεμούσαν, μεταξύ άλλων, ένταλμα σύλληψης, καταδικαστικές αποφάσεις για παραβάσεις του νόμου περί επιταγών, για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο, καθώς και για μη εμπρόθεσμη καταβολή δεδουλευμένων.

Η σύλληψη του 50χρονου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των στοχευμένων επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας για την αναζήτηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που διώκονται με καταδικαστικές αποφάσεις, από τις Δικαστικές Αρχές της χώρας μας.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγείται σήμερα (14/6/2014), στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών/Τμήμα Εκτελέσεως Ποινών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.09.2025 14:07