search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 03:29
MENU CLOSE

Πρώην διαιτητής από τη Βαλένθια προέβλεψε το 5-1 της Ολλανδίας επί της Ισπανίας

16.06.2014 13:44
Πρώην διαιτητής  από τη Βαλένθια προέβλεψε το 5-1 της Ολλανδίας  επί της Ισπανίας - Media

Η ίντριγκα της ιστορίας όμως προκύπτει από το γεγονός πως ο άνθρωπος που προέβλεψε την ήττα της Ισπανίας με 5-1 από την Ολλανδία και κέρδισε καύσιμα αξίας 100.000 ευρω, είναι Ισπανός και πρώην διαιτητής. 

Δεν είναι έκπληξη να κερδίσει κάποιος σε έναν διαγωνισμό προβλέποντας σκορ για έναν αγώνα του Μουντιάλ. Η ίντριγκα της ιστορίας όμως προκύπτει από το γεγονός πως ο άνθρωπος που προέβλεψε την ήττα της Ισπανίας με 5-1 από την Ολλανδία και κέρδισε καύσιμα αξίας 100.000 ευρω, είναι Ισπανός και πρώην διαιτητής. Το ότι είναι και αρχιτέκτονας απλά συμπληρώνει το προφίλ του.
 
Μεγάλη εταιρεία πετρελαίων  διοργάνωσε διαγωνισμό, με έπαθλο καύσιμα, ζητώντας από τον κόσμο να προβλέψει το σκορ του αγώνα με την Ολλανδία. Πάνω από 70.000 άτομα συμμετείχαν, παίζοντας 120.000 φορές.
 
Μόνο ένας όμως, είχε την έμπνευση να ποντάρει στο 5-1 και τρέλανε τους πάντες! Πρόκειται για τον Χακόμπο Ρίος Καπαπέ, έναν 56χρονο αρχιτέκτονα και πρώην διαιτητή, από τη Βαλένθια. «Ήλπιζα πως η Ισπανία θα κερδίσει, αλλά σκεφτόμουν πως αν χάσουμε, θα ήταν βαριά ήττα. Έτσι σκέφτηκα το 5-1. Αν και δεν ήμουν σίγουρος. Και αφού το έπαιξα, συνειδητοποίησα πως ήταν εξωπραγματικό και πως δεν θα γινόταν ποτέ» δήλωσε στην «Marca».
 
Τώρα, ο Χακόμπο ετοιμάζεται να παίξει εκ νέου στον διαγωνισμό, προβλέποντας σκορ στο δεύτερο ματς της Ισπανίας κόντρα στη Χιλή. Το έπαθλο βέβαια, είναι μικρότερο (50.000 ευρώ σε βενζίνη), αλλά ο 56χρονος είναι έτοιμος να το κερδίσει ξανά. Πώς; Ποντάροντας ξανά στο 5-1, αλλά αυτή τη φορά υπέρ της Ισπανίας! «Αύριο θα πάω να φουλάρω το αυτοκίνητο και μετά θα παίξω πως η Ισπανία θα νικήσει τη Χιλή με 5-1»!
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49