search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:58
MENU CLOSE

Αν άνοιγαν τον χάρτη θα γλίτωναν τη γκάφα με τη… μισή Ελλάδα

23.06.2014 18:20
Αν άνοιγαν τον χάρτη θα γλίτωναν τη γκάφα με τη… μισή Ελλάδα - Media

Και ναι μεν οι  βραζιλιάνοι και οι βραζιλιάνες κάτι ξέρουν από τους Θεούς, πλην όμως αυτοί που έφτιαξαν το βίντεο δεν ξέρουν την Ελλάδα, αφού την παρουσιάζουν… μισή.

Η βραζιλιάνκη ιστοσελίδα globosports.globo.com, ανάρτησε βίντεο στο οποίο κάποιες νεαρές στο Αρακαζού αποθεώνουν τους διεθνείς της Εθνικής μας  αποκαλώντας τους «Ελληνες Θεούς», σε ομορφιά.

Και ναι μεν οι  βραζιλιάνοι και οι βραζιλιάνες κάτι ξέρουν από τους Θεούς, πλην όμως αυτοί που έφτιαξαν το βίντεο δεν ξέρουν την Ελλάδα, αφού την παρουσιάζουν… μισή.

Στην εισαγωγή του θέματος δείχνουν την Ευρώπη και παρουσιάζουν με μπλε χρώμα, τη Στερεά και την Πελοπόννησο, θεωρώντας πως αυτή είναι η Ελλάδα!!!

Οσο για τις προτιμήσεις των νεαρών γυναικών της πόλης πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ορέστης Καρνέζης. Μια από αυτές που ρωτήθηκαν λέει ότι της κόπηκε η ανάσα μόλις τον είδε και μια άλλη ότι τον επέλεξε επειδή μοιάζει στον άντρα της (και καλά…)

Ακολουθούν ο όμορφος Γιώργος Σαμαράς, ο γοητευτικός Κώστας Κατσουράνης και ο γλυκός Σωκράτης Παπασταθόπουλος, (με τους χαρακτηρισμούς όπως αναφέρονται στο θέμα).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34