search
ΤΕΤΑΡΤΗ 30.07.2025 12:46
MENU CLOSE

Έκανε το… Αυστραλία – Χονγκ Κονγκ για να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ!

23.06.2014 18:06
Έκανε το… Αυστραλία - Χονγκ Κονγκ για να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ! - Media

Μέχρι το Χόνκγ- Κονγκ έφτασε ένας Αυστραλός προκειμένου να κάνει ανάληψη μετρητών από τον τραπεζικό του λογαριασμό. 

Μέχρι το Χόνκγ- Κονγκ έφτασε ένας Αυστραλός προκειμένου να κάνει ανάληψη μετρητών από τον τραπεζικό του λογαριασμό. 

Ο Ρόμπερτ Λούις προσπάθησε, όπως συνήθως, να χρησιμοποιήσει ένα ΑΤΜ στην πόλη Γουάγκα Γουάγκα της Αυστραλίας. 

Ωστόσο, λόγω αναβάθμισης του συστήματος ασφαλείας δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει τη συναλλαγή με την κάρτα ανάληψης μετρητών, η οποία είχε εκδοθεί το 2011 στο Χονγκ Κονγκ, αναφέρει η εφημερίδα South China Morning Post. 

Ο Ρ. Λούις ενημερώθηκε ότι θα έπρεπε να ιανύσει 16.000 χιλιόμετρα (!) μέχρι το υποκατάστημα της τράπεζας στο Σίδνεϊ, προκειμένου να συμπληρώσει μία φόρμα αλλαγής διεύθυνσης.

Ωστόσο, το υποκατάστημα στο Χονγκ Κονγκ απέρριψε την αίτησή του, λέγοντας ότι η υπογραφή του δεν ταίριαζε με εκείνη που είχαν στο αρχείο τους.

Ο Λούις, ο οποίος είχε ήδη πραγματοποιήσει ένα ταξίδι 10 ωρών από την πόλη του στο Σίδνεϊ και πάλι πίσω αναγκάστηκε να διανύσει άλλα 7.400 χιλιόμετρα προς το Χονγκ Κονγκ, προκειμένου να δείξει στους τραπεζικούς υπαλλήλους το διαβατήριο και την ταυτότητά του.

Η παρεξήγηση λύθηκε, όμως ο Ρ. Λούις ζητά από την τράπεζα να πληρώσει τα έξοδα ταξιδιού και να τον αποζημιώσει για την ταλαιπωρία. 

Η τράπεζα ζήτησε συγγνώμη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30.07.2025 12:46