search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.10.2025 05:22
MENU CLOSE

Πυκνώνουν οι αντιδράσεις για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές

12.07.2014 08:29
Πυκνώνουν οι αντιδράσεις για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές - Media

Την αντίδραση του εμπορικού κόσμου προκαλεί η υπουργική απόφαση που επιτρέπει τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων και τις 52 Κυριακές του χρόνου σε 3 τουριστικές περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων και το Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας.  

Την αντίδραση του εμπορικού κόσμου προκαλεί η υπουργική απόφαση που επιτρέπει τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων και τις 52 Κυριακές του χρόνου σε 3 τουριστικές περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων και το Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας.  

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων , έχει εξαγγείλει για αύριο, 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Ερμού,  ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας συστήνει στους εμπόρους της Αθήνας να μη λειτουργήσουν τα καταστήματά τους αύριο, εμμένοντας στη λειτουργία των καταστημάτων «μόνο 7 παραγωγικές Κυριακές του χρόνου».

Να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους αυτή την Κυριακή, καλεί τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες -στις περιοχές που προβλέπει η Υπουργική Απόφαση- με ανακοίνωσή της και η ΓΣΕΒΕΕ.  Η   ΓΣΕΒΕΕ, η ΕΣΕΕ και η ΟΙΥΕ (Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας) καταθέτουν από κοινού προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας κατά της Υπουργικής Απόφασης, ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα, προσωρινή αναστολή και ακύρωση της απόφασης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.10.2025 04:49