Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το Ποντίκι Art προτείνει τα πιο ενδιαφέροντα πολιτιστικά δρώμενα μέχρι τις 6/8
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1.8
ΕΚΘΕΣΗ. Η Τηνιακή ζωγράφος Σοφία Φόρτωμα παρουσιάζει τη νέα της ατομική δουλειά, προσκαλώντας τους συντοπίτες της αλλά και τους επισκέπτες του νησιού να αφουγκραστούν μαζί της την αγωνία, τα όνειρα και τις ελπίδες της. Infο: Πνευματικό – Εκπολιτιστικό Κέντρο Πανόρμου «Γιάννης Χαλεπάς», Πύργος Τήνου, εγκαίνια στις 20.00, είσοδος ελεύθερη, μέχρι 31.8.
LIVE. Οι ΗΙΜ βρίσκονται σε περιοδεία για τον πρόσφατο δίσκο τους «Tears on Tape». Έναν από τους σταθμούς της περιοδείας του συγκροτήματος αποτελεί και η Αθήνα. Info: Stage Volume 1 (Αγ. Ελεούσης 3, Μοναστηράκι), 29 ευρώ, 21.00, 210-3232132.
ΣΑΒΒΑΤΟ 2.8
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. Οι «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, μετακομίζουν στην Επίδαυρο. Παίζουν: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης, Φάνης Μουρατίδης, Εβελίνα Παπούλια κ.ά. Infο: Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, 21.00, 5-45 ευρώ, www.greekfestival.gr.
ΜΟΥΣΙΚΗ. Τo Αθηναϊκό Κουιντέτο «Δημήτρης Δούνης», με τη σοπράνο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Ιωάννα Φόρτη ταξιδεύουν μέχρι την Τήνο για να παρουσιάσουν έργα Vivaldi και Χατζιδάκι, στη συναυλία «Ο Χατζιδάκις αγαπούσε τον Vivaldi». Infο: Θέατρο Κ. Τσόκλη, Κουμάρος Τήνου, 21.00, προτεινόμενη είσοδος 10 ευρώ, τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ της ενίσχυσης του προγράμματος αεροδιακομιδής ασθενών του νησιού.
ΘΕΑΤΡΟ. Οι «Θεσμοφοριάζουσες», μία από τις πιο σημαντικές κωμωδίες του Αριστοφάνη, βρίσκεται σε περιοδεία. Σκηνοθετεί και ερμηνεύει ο Γιώργος Κιμούλης. Μαζί του οι Δημήτρης Πιατάς, Φαίη Ξυλά, Θανάσης Αλευράς κ.ά. Infο: Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, Καβάλα, 21.00, 12-18 ευρώ, www.philippifestival.gr.
ΚΥΡΙΑΚΗ 3.8
ΣΥΝΑΥΛΙΑ. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Πάνος Μουζουράκης συναντιούνται επί σκηνής για να μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα όπου η ελληνική ροκ συναντάει το funk και τη soul. Μαζί τους και ο Ιταλός κιθαρίστας Steve Tesser. Info: Λουτρά, Τήνος, 21.30, 8-12 ευρώ.
ΔΕΥΤΕΡΑ 4.8
ΕΚΘΕΣΗ. Η Τουρκάλα εικαστικός και περφόρμερ Νεβίν Αλαντάγ βρίσκεται στη Σάμο για τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσής της, με τίτλο «Borderline». Στην Ελλάδα εκθέτει για πρώτη φορά επτά έργα βίντεο, ένα ηχητικό και μια εγκατάσταση. Θα ακολουθήσει μια σειρά από ομιλίες και παρουσιάσεις έως τις 6.8. Info: Art Space Pythagorion, Σάμος, 20.00, 2 ευρώ, μέχρι 10.10.
ΤΡΙΤΗ 5.8
ΦΕΣΤΙΒΑΛ. Το σύνολο Leondari επιστρέφει στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Σαρωνικού παρουσιάζοντας έργα των J.S. Bach, F J. Kefford και J. Brahms. Info: Πόρος (Αμφιθέατρο Συγγρού), 21.00, 10 ευρώ, www.saronicfestival.com.
ΤΕΤΑΡΤΗ 6.8
ΠΡΟΒΟΛΗ. Τα Shhh! Silent Movies επιστρέφουν για τέταρτη χρονιά στην ταράτσα του Bios, όπου θα προβληθεί σήμερα το «Rock ’n’ Roll High School» του Allan
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.