search
ΤΕΤΑΡΤΗ 28.01.2026 00:21
MENU CLOSE

Λουόμενοι πνίγηκαν σε Ρόδο και Χαλκιδική

15.08.2014 13:22
Πνίγηκαν 14 λουόμενοι μέσα σε 24 ώρες - Media

Την τελευταία τους πνοή άφησαν σήμερα το πρωί δύο ηλικιωμένοι σε παραλίες της Ρόδου και της Χαλκιδικής.


Την τελευταία τους πνοή άφησαν σήμερα το πρωί δύο ηλικιωμένοι σε παραλίες της Ρόδου και της Χαλκιδικής.

Στη Ρόδο ο 86χρονος που έκανε μπάνιο στη θαλάσσια περιοχή Έλλη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη Λιμενική Αρχή Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ο δεύτερος ηλικιωμένος παραθέριζε στα Ψακούδια Χαλκιδικής και παρά το γεγονός ότι ο ναυαγοσώστης της παραλίας έσπευσε άμεσα προς το σημείο δεν κατάφερε τελικά να τον προλάβει ζωντανό. 

Η σορός του παραλείφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.01.2026 00:19