Με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρο Φορτσάκη,τους αναπληρωτές πρυτάνεις και τον Γενικό Γραμματέα του ΕΚΠΑ, συναντήθηκε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος πρύτανης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τα τρέχοντα προβλήματα, όπως ο μειωμένος οικονομικός προϋπολογισμός και οι εκκρεμότητες με τους διοικητικούς υπαλλήλους.
Οι ίδιες πηγές μας λένε ότι θα γίνει προσπάθεια διάσωσης των 257 διοικητικών υπαλλήλων που δεν υπολογίζονται στην κινητικότητα, ου διασφαλίζονται από τη νέα αξιολόγηση που κατέθεσε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος.
Παράλληλα ο πρύτανης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό σχετικά με τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία, στα οποία θα πραγματοποιηθούν ενδελεχείς έλεγχοι, καθώς έχουν γίνει πολλές καταγγελίες για ατασθαλίες, κυρίως στο Ευγενίδειο θεραπευτήριο.