search
ΔΕΥΤΕΡΑ 22.09.2025 02:12
MENU CLOSE

Δύο σεισμικές δονήσεις 4,5 και 4 Ρίχτερ τα ξημερώματα στη Ναύπακτο

21.09.2014 06:02
Σεισμός 7 Ρίχτερ στον Ειρηνικό Ωκεανό - Media

Δύο σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν στις 03.45 και στις 04.15 τα ξημερώματα, που είχαν ως επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της Ναυπάκτου.

Δύο σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν στις 03.45 και στις 04.15 τα ξημερώματα, που είχαν ως επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της Ναυπάκτου.

Στις 03.45 σημειώθηκε η πρώτη σεισμική δόνηση, η οποία, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, είχε μέγεθος 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Μισή ώρα αργότερα σημειώθηκε δεύτερη δόνηση, η οποία είχε μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Οι σεισμικές δονήσεις έγιναν αισθητές στην Πάτρα, τη Ναύπακτο, το Ρίο, το Μεσολόγγι και άλλες περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.

Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.

Υπενθυμίζεται  ότι το απόγευμα της Παρασκευής είχε καταγραφεί σεισμική δόνηση από την ίδια περιοχή, η οποία είχε ένταση 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.09.2025 01:53