Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΝα σφυρίξει πέναλτι και να αποβάλει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων επειδή «χτύπησε» φιλικά τον αντίπαλό του στα οπίσθια, επέλεξε ένας διαιτητής στο ματς Μάραθον – Ρεάλ Σοσιεδάδ για το πρωτάθλημα της Ονδούρας.
Να σφυρίξει πέναλτι και να αποβάλει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων επειδή «χτύπησε» φιλικά τον αντίπαλό του στα οπίσθια, επέλεξε ένας διαιτητής στο ματς Μάραθον – Ρεάλ Σοσιεδάδ για το πρωτάθλημα της Ονδούρας.
Ο διαιτητής όμως δεν έμεινε μόνο στην αποβολή του τερματοφύλακα αλλά έδωσε και πέναλτι στη Σοσιεδάδ.
Το περιστατικό έγινε στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης όταν το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της Μάραθον γεγονός το οποίο εγείρει πολλά ερωτηματικά για την περίεργη επιλογή του διαιτητή.
Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.