search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:29
MENU CLOSE

Έβγαλαν αφισάκια με τα στοιχεία φορέα του AIDS

17.10.2014 06:14
Έβγαλαν αφισάκια με τα στοιχεία φορέα του AIDS - Media

Αφισάκια με το ονοματεπώνυμο γυναίκας φορέα του AIDS, κόλλησαν και πέταξαν κάποιοι ασυνείδητοι στο κέντρο της Μυτιλήνης.

Αφισάκια με το ονοματεπώνυμο γυναίκας φορέα του AIDS, κόλλησαν και πέταξαν κάποιοι ασυνείδητοι στο κέντρο της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Εμπρός και την ιστοσελίδα lesvosnews.net κάτοικοι και εργαζόμενοι της περιοχής που είδαν τις πεταμένες φωτοτυπίες τις μάζευαν κατά δεκάδες από διάφορα σημεία της πόλης.

Η καταδικαστέα πράξη, πέραν των λόγων που την υποκίνησαν, έγκειται στο ότι ο δράστης ή οι δράστες φωτοτύπησαν ιατρική γνωμάτευση νοσοκομείου των Αθηνών ότι η εν λόγω γυναίκα έχει λοίμωξη του Ιού Ανθρώπινης Ανοσοανεπάρκειας (Human Immunodeficiency Virus – HIV) και το Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας (AIDS), νόσος του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:28