search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.11.2025 22:32
MENU CLOSE

Στην Πάτρα κινδυνεύουν να πεθάνουν από ασιτία…

12.11.2014 11:18
Στην Πάτρα κινδυνεύουν να πεθάνουν από ασιτία… - Media

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι 17χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας με ασιτία…
 

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι 17χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας με ασιτία…
 
Σύμφωνα με το www.patrastimes.gr, που επικαλείται εκπομπή του «Ράδιο Γάμμα», η κοπέλα μεταφέρθηκε στον «Άγιο Ανδρέα» σε άσχημη κατάσταση και η μητέρα της απευθύνθηκε σε συλλόγους και σωματεία ζητώντας ακόμα και για ένα πιάτο φαί.
 
Η οικογένεια της κοπέλας είναι πενταμελής και η 17χρονη  έχει ακόμη δύο αδέλφια. Η οικογένεια είναι αγροτική και περνάει δύσκολες στιγμές. Η μόνη διατροφή τους το τελευταίο διάστημα  είναι τα  χόρτα, τα οποία πολλές φορές δεν συνοδεύονται καν από λάδι, ενώ ο πατέρας αντιμετωπίζει πρόβλημα ηπατικής ανεπάρκειας.
 
Η 17χρονη πήρε εξιτήριο και τη σίτισή της ανέλαβε ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο της περιοχής…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.11.2025 22:32