search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 19:35
MENU CLOSE

«Χρήσιμα» τα βασανιστήρια λέει η Λε Πεν

10.12.2014 15:13
«Χρήσιμα» τα βασανιστήρια λέει η Λε Πεν - Media

«Τα βασανιστήρια μπορεί να είναι χρήσιμα», δήλωσε η Μαρίν Λε Πεν του ακροδεξιού «Εθνικού Μετώπου», δικαιώνοντας τη CIA για τις πρακτικές της.

Σάλος προκλήθηκε στην Γαλλία, αλλά και διεθνώς από δηλώσεις της Μαρίν Λε Πεν, στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό RMC και το τηλεοπτικό κανάλι BFM. Η ακροδεξιά Γαλλίδα, χαρακτήρισε «χρήσιμα» τα βασανιστήρια, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις απάνθρωπες μεθόδους ανάκρισης που έχει ακολουθήσει κατά καιρούς η CIA, έπειτα από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, το 2001.

«Εγώ, δεν καταδικάζω αυτές τις μεθόδους. Μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις – όταν υπάρχει μία ωρολογιακή βόμβα που μπορεί να εκραγεί σε μία ή δύο ώρες και να σκοτώσει 200 ή 300 πολίτες – κατά τις οποίες μπορεί να είναι χρήσιμο να υπάρχει κάποιος που θα κάνει τον άλλον να μιλήσει με τα διαθέσιμα μέσα» είναι τα ακριβή λόγια της Λε Πεν, η οποία μόλις μια ώρα αργότερα, αναγκάστηκε να ανασκευάσει λόγω του σάλου που προκάλεσε.


«Ολα τα διαθέσιμα μέσα: τα έννομα μέσα, προφανώς όχι τα βασανιστήρια», γράφει στο tweet που μπορείτε να δείτε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 19:35