ΚΥΡΙΑΚΗ 16.11.2025 05:51
MENU CLOSE

Συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου για να μην εκλεγεί ΠτΔ «βλέπει» η Βούλτεψη (Video)

22.12.2014 07:04

«Εσωτερική υπόθεση του κόμματος Καμμένου, όπου ο ένας παρακολουθούσε τον άλλον» χαρακτήρισε την καταγγελία του Παύλου Χαϊκάλη η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον ΑΝΤ1. 

Πρόκειται για την τρίτη απόπειρα, που γίνεται, για να μην εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Σοφία Βούλτεψη. Επιτέθηκε στους ΑΝΕΛ λέγοντας: «Ή έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, ή δεν έχουμε». Συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να δεχθώ ότι δεν έδιναν τα στοιχεία στους εισαγγελείς, γιατί θα διέρρεαν. Με αυτή τη λογική δεν θα δούλευε η Δικαιοσύνη ποτέ. Χωρίς στοιχεία δεν μπορούσε να κάνει έρευνα η Δικαιοσύνη».
 
Η Σοφία Βούλτεψη κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εμπλέκεται στην υπόθεση, λέγοντας ότι «επωφελείται» και έκανε λόγο για «σαφή συμμαχία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου για να μην εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας».

«Τα μνημόνια θα φύγουν, αλλά εάν υποστεί βλάβη η Δημοκρατία, θα χρειαστεί 2-3 γενιές για να αποκατασταθεί» κατέληξε η κυβερνητική εκπρόσωπος. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.11.2025 01:02
Exit mobile version