search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 22:15
MENU CLOSE

Να παραμείνουν στις θέσεις τους οι επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ μέχρι νεωτέρας ζήτησε η Βαλαβάνη

05.02.2015 09:46
Να παραμείνουν στις θέσεις τους οι επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ μέχρι νεωτέρας ζήτησε η Βαλαβάνη - Media

Τη χρονική μετάθεση όλων των κρίσιμων αποφάσεων για τις αποκρατικοποιήσεις ζήτησε από τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη.

Τη χρονική μετάθεση όλων των κρίσιμων αποφάσεων για τις αποκρατικοποιήσεις ζήτησε από τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη.
 
Η υπουργός, κατά την τρίωρη επίσκεψή της στο ΤΑΙΠΕΔ, ενημερώθηκε επί παντός επιστητού και ζήτησε την παράταση όλων των κρίσιμων αποφάσεων για τουλάχιστον 15 με 20 ημέρες. Επίσης ζήτησε από τον πρόεδρο Εμμανουήλ Κονδύλη και τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ, Πασχάλη Μπουχώρη, να παραμείνουν στις θέεις του, μέχρι νεωτέρας.
 
Όπως αναφέρει η «Καθημερινή’, η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, επίσης, συναντήθηκε τόσο με μέλη της διοίκησης όσο και με στελέχη και εργαζόμενους του Ταμείου. Διαβεβαίωσε δε, τους εργαζόμενους ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μην χάσει κανένας την εργασία του. Η κίνηση όμως που ξάφνιασε, ήταν όταν ζήτησε οι κ. Κονδύλης και Μπουχώρης να παραμείνουν στις θέσεις τους, προκειμένου να χειρίζονται τρέχοντα ζητήματα. Η ίδια, μόλις την Παρασκευή, είχε ζητήσει τις παραιτήσεις τους.
 
Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα των «FinancialTimes», ο διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου, κ. Μπουχώρης, είναι αποφασισμένος να υποβάλει την παραίτησή του μέχρι αύριο, Παρασκευή. Ο ίδιος ανέφερε ακόμη ότι κατά τη συνάντησή του με την κ. Βαλαβάνη, η τελευταία εξέφρασε την πρόθεση της κυβέρνησης «ότι η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων δεν θα συνεχιστεί». Παράγοντες του ΤΑΙΠΕΔ, ωστόσο, εξέφραζαν την άποψη ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις έγιναν πριν από τη χθεσινή σύσκεψη. Γι’ αυτό εκτιμούσαν ότι τελικά ο κ. Μπουχώρης θα παραμείνει στη θέση του μέχρι να του υποδειχθεί κάτι διαφορετικό.
 
 
Πηγή: Καθημερινή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 22:14