Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Από τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα στην Κύπρο είναι η σημερινή. Χιόνια πέφτουν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές με αποτέλεσμα να παρατηρούνται προβλήματα στην κυκλοφορία.
Από τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα στην Κύπρο είναι η σημερινή. Χιόνια πέφτουν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές με αποτέλεσμα να παρατηρούνται προβλήματα στην κυκλοφορία. Χιονίζει επίσης στη Λεμεσό, στη Λάρνακα και στην Πάφο, ενώ λίγο μετά μεσημέρι νιφάδες χιονιού έκαναν την εμφάνιση τους και στο κέντρο της Λευκωσίας. Λόγω της χιονόπτωσης πολλά σχολεία παρέμειναν σήμερα κλειστά.
Το ύψος του χιονιού στην κορυφή του Τροόδους είναι ένα μέτρο και στην πλατεία Τροόδους 80 εκατοστόμετρα, ενώ η θερμοκρασία έπεσε στους -7 βαθμούς. Όλοι οι δρόμοι πρός το Τρόοδος είναι κλειστοί για όλα τα οχήματα, ενώ τα οχήματα που κινούνται σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές πρέπει να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.
Στα λευκά ντύθηκε και ο Πενταδάκτυλος στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου. Το ύψος του χιονιού στον Πενταδάκτυλο έφτασε τα 12 εκατοστά, ενώ ο δρόμος κατεχόμενης Λευκωσίας – Κερύνειας έχει καταστεί επικίνδυνος για τους οδηγούς.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.