ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 06:57
MENU CLOSE

Έκρυβε έναν αρχαιολογικό θησαυρό και όπλα στο σπίτι του! (Photos)

20.02.2015 13:50

Έναν αρχαιολογικό θησαυρό αλλά κι ένα μικρό οπλοστάσιο έκρυβε στο σπίτι του ένας 44χρονος άντρας από τη Δράμα, ο οποίος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές με τις κατηγορίες των παραβάσεων του νόμου περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς και της νομοθεσίας περί όπλων.


 
Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 44χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 343 αντικείμενα (νομίσματα, κοσμήματα, και τεμάχια αγγείων). Επίσης, βρήκαν και κατάσχεσαν κυνηγετικά όπλα, κάνες όπλων, γεμιστήρες, ξιφολόγχες, φυσίγγια, μια συσκευή ανίχνευσης μετάλλων και ένα αυτοσχέδιο σκαπτικό εργαλείο.

 
Τα παραπάνω αρχαιολογικής σημασίας κατασχεθέντα αντικείμενα απεστάλησαν στην Εφορία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Δράμας.


 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 06:56
Exit mobile version