search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:51
MENU CLOSE

Τριετής Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στην COSMΟΤΕ

18.03.2015 09:22
Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία των κατοίκων στην κεντρική Εύβοια - Media

Διασφάλιση θέσεων εργασίας για την επόμενη τριετία για το προσωπικό που υπηρετεί σήμερα, βασικός μισθός  για τους νεοπροσλαμβανόμενους στα 755 ευρώ

Διασφάλιση θέσεων εργασίας για την επόμενη τριετία για το προσωπικό που υπηρετεί σήμερα, βασικός μισθός  για τους νεοπροσλαμβανόμενους στα 755 ευρώ.

Νέα τριετής Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας υπεγράφη, την Παρασκευή 13 Μαρτίου, μεταξύ της Διοίκησης της COSMΟΤΕ και του Συλλόγου Εργαζομένων.

Η νέα Σύμβαση καθιερώνει νέα μισθολογικά κλιμάκια, με τον κατώτατο εισαγωγικό μισθό για τους νεοπροσλαμβανόμενους να διαμορφώνεται στα 755 ευρώ, υψηλότερα από τα σημερινά δεδομένα της αγοράς. 

Για όσους εργάζονται σήμερα στην COSMΟΤΕ, τακτικό προσωπικό με σύμβαση αορίστου χρόνου, η νέα Συλλογική Σύμβαση διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας έως τις 31/12/2017, καθώς  η εταιρεία δεσμεύεται  να μην προχωρήσει σε απολύσεις για οικονομοτεχνικούς λόγους την επόμενη τριετία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:50