ΠΕΜΠΤΗ 04.09.2025 09:02
MENU CLOSE

Η Τζόνι Μίτσελ στην εντατική (Photos- Video)

01.04.2015 08:22

Αναστάτωση προκάλεσε στους ανά τον κόσμο θαυμαστές της η είδηση πως η σπουδαία τραγουδίστρια Τζόνι Μίτσελ νοσηλεύεται στην εντατική νοσοκομείου στο Λος Άντζελες.

Η φήμη αμέσως άρχισε να διατρέχει το διαδίκτυο με το επίσημο σάιτ της θρυλικής τραγουδίστριας να εξηγεί πως έχει τις αισθήσεις της, βρίσκεται στην εντατική και έχει δίπλα της συγγενείς και φίλους. Δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία για το αίτιο που την οδήγησε την τραγουδίστρια στην κατάρρευση μέσα στο σπίτι της.

Εκπρόσωποι της 71χρονης τραγουδίστριας αναφέρουν πως αναμένουν την επίσημη ιατρική ανακοίνωση, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χιλιάδες άτομα της εύχονται περαστικά.

Η Τζόνι Μίτσελ έχει λάβει 8 βραβεία Grammy, όπως και βραβείο προσφοράς το 2002. Έγινε μέλος του Rock and Roll Hall of Fame το 1997. Ξεκίνησε την καριέρα της στην πατρίδα της στον Καναδά, πριν μετακομίσει στη Νότια Καλιφόρνια, όπου και έγινε μέλος της μουσικής σκηνής στα τέλη του 1960. Το δεύτερο άλμπουμ της ήταν το «Clouds» και περιελάμβανε επιτυχίες όπως το «Both Sides Now» και το «Chelsea Morning» και της έφερε το πρώτο της Grammy. Το άλμπουμ της «Ladies of the Canyon» περιείχε το χιτ «Big Yellow Taxi» και το τραγούδι που καθόρισε της εποχή του Γούντστοκ . Τον επόμενο χρόνο έβγαλε το «Blue» που ανέβηκε στην 30η θέση στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone για τα 500 καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών. Η Μίτσελ έχει βγάλει 19 αυθεντικά άλμπουμ με πιο πρόσφατο το 2007. Πέρυσι κυκλοφόρησε την Ανθολογία της: «Love Has Many Faces: A Quartet, A Ballet, Waiting to Be Danced» στην οποία περιέχονται επανεκτελέσεις 53 τραγουδιών της.

 

ΠΕΜΠΤΗ 04.09.2025 09:02
Exit mobile version