search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.04.2026 04:13
MENU CLOSE

Έσωσαν ηλικιωμένο 105 ετών που είχε να φάει τέσσερις μέρες…

10.04.2015 07:26
Έσωσαν ηλικιωμένο 105 ετών που είχε να φάει τέσσερις μέρες... - Media

Τέσσερις ημέρες είχε να φάει ένας συνταξιούχος 105 χρόνων που ουσιαστικά σώθηκε από τους γείτονες που ανησύχησαν και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

 

Τέσσερις ημέρες είχε να φάει ένας συνταξιούχος 105 χρόνων που ουσιαστικά σώθηκε από τους γείτονες που ανησύχησαν και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με το Patrastimes οι πυροσβέστες μπήκαν στο σπίτι ανοίγοντας την μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος, σε πολυκατοικία της οδού Γούναρη.

Ο υπεραιωνόβιος Πατρινός ζει μόνος του το τελευταίο διάστημα, αφού η 80χρονη κόρη του που τον πρόσεχε νοσηλεύεται σε κλινική με προβλήματα υγείας και τον ίδιο ανέλαβαν να τον φροντίσουν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.04.2026 00:10